Jump to content

Kémfotón a BMW M6 GT3

2015. 02. 08. 12:41

Túl van első tesztkörein a BMW M6 GT3, ahol elég pozitív eredmények születtek. A fotón természetesen egy álcázó festéssel látható a járgány, de azért a főbb vonások még így is felismerhetőek.



Jörg Müller volt az a szerencsés, aki beülhetett az M6 GT3 volánja mögé. A tesztelést követően néhány szóban kifejtette élményeit:

„Amikor beléptem a garázsba, és megpillantottam ezt a nagyszerű járgányt, az felért számomra egy kései karácsonyi ajándékkal. Azt hiszem a leginkább ide illő jelző a „lélegzetelállítóan gyönyörű”. A motor szintén mély benyomást tett rám, amelyen érezhető, hogy nagyon erős.”

Nos, a motor valóban erős, hiszen egy 4,4 literes duplaturbós V8-asról beszélhetünk, amely több mint 500 lóerős teljesítményt képes kibocsájtani. A hátsókerék-meghajtásos járgány fordulatszámát, egy hatfokozatú sebességváltó szabályozza.

Az M6 GT3 kevesebb, mint 1300 kilogrammot nyom a mérlegen. Sportos kialakításának záloga az eddig ismeretlen Aero csomag, illetve a hátsó szárny, amely kísértetiesen hasonlít a Lexus RC-F GT3-on találhatóéval.

Egyelőre nincs több specifikációs adat a BMW-ről, de 2016-ig még rengeteg idejük van a németeknek elhinteni ezeket az információ-morzsákat.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: BMW)