Jump to content

Gyorshajtással kérte meg barátnője kezét

2015. 01. 28. 12:00

Gyorshajtásért bírságot kapni sosem jó dolog, de egy német férfi számára az a kisebb összeg megérte barátnője meglepődöttségét, hiszen a csekk mellé kiküldésre került a traffipax által készült fotó, ahol fel lett téve a nagy kérdés.  A cikkben az is kiderül, hogy milyen választ adott a fiatal hölgy.

Christian Breier igen egyedi módját választotta a lánykérésnek. A nagy terv hozzávalói: egy autó, egy tábla, egy jól látható filc és egy német autópálya. A cél egyértelműen az volt, hogy a traffipax lefotózza, és eközben a táblán lévő szöveg jól látható legyen.

Belegondolva egyszerűnek tűnhet, viszont ügyeskedni kellett, hogy ne lépje át a 10 km/órás sebességhatárt. Ugyanis ilyen esetben nem vonnak le pontot a jogosítványról és körülbelül 5 ezer forintos bírság vonható ki a vétkesre.

Többszörös próbálkozást követően a traffipax működésbe lépett, lefotózta főhősünket, ahol tisztán kivehető volt a nagy kérdés: „Hozzám jössz feleségül?”.

A történet érdekessége, hogy a hatóságoknak is feltűnt az a kis szöveg, és egyből levágták miről van szó. Éppen ezért a szokásosnál nagyobb méretben nyomtatták ki és csatolták a csekkhez a fotót. Breier szerint a 15 eurós büntetés igazán megérte, barátnője, Anja ugyanis igent mondott a lánykérésre.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Bild)