Jump to content

A Hondánál énekelnek a juhok, míg a Subarukat kutyák vezetik - Videó

2016. 02. 02. 10:20

Igen jól látod a címet, és nem, nem őrültünk meg... A Honda, a Hyundai és a Subaru is a humorra feküdt rá legutóbbi reklámjaiban. Szinte biztos, hogy a közelgő Super Bowl reklámblokkjában találkozni fogunk a legtöbbel.

Az idén ősszel érkező Honda Ridgeline várhatóan a GM, a Nissan, és a Toyota hasonló kategóriájú modelljeivel is fel fogja venni a versenyt minden szempontot figyelembe véve, de ez utóbbi három márkának erősen fel kell kötnie a gatyát, ha überelni akarják a Honda reklámvideóját: a juhok Queen-t énekelnek, és még a kutya is tanácsokkal lát el...

A 2017-es Hyundai Elantra az úgynevezett Ryanville városba kalauzol el minket, ahol mindenki Ryan Reynolds, és a csajok teljesen elolvadnak, mire kiérnek az utcáról. A másik videóban pedig egy medvetámadásnak lehetünk szemtanúi, ahol a menekülő két férfi okosórán keresztül indítja be a kocsit, végezetül a medvék emberi nyelvre váltanak:

Végezetül a Subaru kutyákkal teszteli mind a járgányt, mind a kényelmi funkciókat. Négylábú barátaink látszólag kifejezetten elégedettek:

(Fotó: YouTube)