Jump to content

Kicsi a MINI, de együtt nagyok

2023. 09. 24. 19:00

Rajongásunk tárgya bármi lehet, de tényleg. Az autókért sokáig odavannak, de a rengeteg márkák is megosztják az embereket. Nemrég azonban a Mini Coopereken volt a rajongók szeme.

Tavaly került először megrendezésre a Big MINI Day. Akkor a Városliget és az Etyeken található Korda Filmpark adott otthont az eseménynek. A rendezvény természetesen a Minikért rajongóknak szólt.

Olyan jól sikerült az elő találkozó, hogy megrendezésre került a második is. Ezúttal az új versenypálya látta vendégül az érdeklődőket, a magukat megmutatókat. A Balaton Park Circuit adottságait és az instruktorok vezetésével kipróbálhatták járgányukat a pályán ügyességi játékok során. Sőt tesztvezetésen is részt lehetett venni, a márkakereskedés legújabb modelljeit próbálhatták ki a résztvevők.

A regisztrációhoz kötött találkozón a legrégebbi, klasszikus modelleken túl megjelentek az legújabbak is. A leglátványosabb megmozdulás persze az volt, amikor az összes MINI egyszerre hajtott fel a versenypályára és mutatták meg kicsiségük erejét.

(Forrás: autokalauz.co.hu / képek: Pixabay)