Jump to content

Négy ajtós Mercedes-AMG GT

2021. 06. 16. 19:29

Kényelmesebb lett a Mercedes-AMG GT négyajtós coupé, és szélesebb körből válogathat az, aki egyedivé szeretné tenni autóját.

Új keréktárcsákkal, kibővített kárpitokkal és burkolatokkal és áthangolt futóművel kapható idén augusztustól az AMG GT négyajtós Coupé.

Az első körben csak hathengeres motorokkal elérhető ráncfelvarrás kívülről gyakorlatilag nem érhető tetten, hacsak nem a három új karosszériaszín (Spectral-kék metál és matt kivitelben, valamint kasmírfehér matt) valamelyikében kérjük az autót. További három matt fényezés is rendelhető, van még négy másik metálfény, valamint két alapszín is, illetve rendelhetők különböző optikai csomagok (itt a fekete, illetve a karbon dominál).

Az új, adaptív lengéscsillapítóját két, fokozatmentesen szabályozható szeleppel szerelték. Az egyik szelep a be-, a másik a kirugózást módosítja, így a lengéscsillapítás még pontosabban alkalmazkodhat a változó körülményekhez, illetve a választott menetprogramhoz. A rendszer ezredmásodpercek alatt szabályozza a beállításokat, amelyek két végpontját (sportos, illetve kényelmes) a korábbinál is szélesebb köztes tartománnyal határozták meg, magyarul sokkal kényelmesebb (vagy sokkal sportosabb) lehet az autó.

 
 
(Forrás: vezess.hu / fotó: pixabay.com)