Jump to content

Alfa Romeo Giulia

2021. 03. 26. 11:31

Ráncfelvarráson esett át az Alfa Romeo Giulia és Stelvio Quadrifoglio kivitele. A változások a megjelenést és az elektronikus tartalmat érintik.

A 2020. modellévre megújult az Alfa Romeo két csúcsmodellje: a Giulia Quadrifoglio és a Stelvio Quadrifoglio. A motorteljesítmény nem változott, a 2,9 literes V6-os turbómotor továbbra is 510 lóerős, 600 Nm nyomatékú, továbbra is csak a Stelvio kínál összkerékhajtást, és a DNS Pro üzemmód-szabályozó rendszer beállításai sem módosultak.

Megújult ezzel szemben az utastérben a középkonzol, a kormánykerék, a nyolcfokozatú automata sebességváltó programválasztó karja, a biztonsági öv pedig a fekete mellett piros és zöld színben is kérhető.

Új funkció a Quadrifoglio multimédia-rendszerének speciális Performance menüje, amely valós időben jeleníti meg a jármű műszaki paramétereit, a nyomatékleadástól a töltőnyomáson át a hőmérsékletekig. Szintén újak a hátsó, LED-es lámpatestek.

A vezetőtámogató funkciókat is továbbfejlesztették: 2. szintű autonómiára alkalmasak a kocsik, azaz megfelelő körülmények között maguktól fékeznek, gyorsítanak és kanyarodnak, de a vezető nem fordíthatja másra a figyelmét. Ugyancsak új a Montreal-zöld fényezés, amelyet a képeken is láthatunk.

(Forrás: vezess.hu / fotó: pixabay.com)