Jump to content

SVAutobiography Dynamic Edition

2021. 02. 05. 07:56

A Manhart szerint úgy néz ki, hogy nem fontos, hogy jobb lett-e a gyárinál a 600 lóerős Velar. Valakinek a tudat is elég.

A Range Rover Velar az egyik legszebb szabadidő-autó a piacon, aminek a csúcsmodellje nem csak a stílust adja meg, hanem a meggyőző teljesítményt is. A nagyon hosszú nevű SVAutobiography Dynamic Edition 5,0 literes, kompresszoros V8-as motorja 550 lóerős, ezzel 4,5 másodperces gyorsulást és 274 km/óra végsebességet tesz lehetővé.

A Manhart tuningcégnek természetesen ez nem volt elegendő, ezért megpróbáltak többet kihozni belőle.

Az autó mindenütt fekete lett és a Range Rover felirat helyett a Manhart olvasható a motorháztetőn, az oldalsó díszlécben pedig az SV600 felirat. Egyértelmű, hogy nem csak a 23 colos, fekete Hawke felniket tették rá.

A kompresszoros V8-ast 600 lóerőre tuningolták és 750 Nm nyomatékot préseltek ki belőle. Ehhez mindössze a Manhart Performance ECU kellett és egy új kipufogórendszer.

 
Valakinek annyi is elég, hogy 600 lóerős Velarja van, de az alábbi videóból kiderült, hogy a teljesítmény növelése 4,3 másodperces gyorsulást és 290 km/órás végsebességet hoz:
(Forrás: vezess.hu / fotó: pixabay.com)