Jump to content

Ilyen lett az N-Design

2020. 11. 16. 08:57

Sportos és divatos modellváltozatokkal, módosított felszereltséggel folytatja pályafutását a Nissan Micra.

Két új felszereltségi szinttel bővíti a szokásos Visia /Acenta/Tekna kivitelek listáját a Nissan a Micra esetén. A vadonatúj N-Design a testre szabhatóságról, a korábbi limitált státuszából mostanra állandó szintté előléptetett N-Sport pedig a dinamikus karakterről szól. Előbbi számos eleme választható fényes fekete vagy krómozott kivitelben, amihez 16 colos, kétszínű ’Genki’ keréktárcsák társulnak. Ezekhez a japán kultúrából merített ihletet a Nissan – a nehezen lefordítható szó kb. annyit tesz, életerő, belső energia. Az N-Design utastere fekete szövetkárpitozását szürke betétek díszítik, de narancssárga belső tér is kérhető.

Az N-Sport kivitel fényes fekete külső részleteket, 17 colos felniket, LED-es fényszórókat és Alcantara kárpitbetéteket kínál. Az ülések speciális kialakítása jobb támasztást ad, ezáltal hosszú utak alkalmával sem fárasztó – már ha valaki szerint a 2,5 méteres tengelytáv és az egyliteres turbómotor jó társak a hosszú utazásokhoz. A motort egyébként átdolgozták, így kevesebb váltással vezethető.

A Micra új vezetőtámogató funkciókat is kínál, a gyalogosfelismerő vészfékező rendszertől az adaptív távolsági világításig.

(Forrás: vezess.hu / fotó: pexels.com)