Jump to content

Genesis G70

2020. 09. 08. 13:26

A Genesis megújult belépő szedánja, a G70 is megkapta a márka aktuális, osztott fényszórós dizájnját.

Októbertől kapható Koreában a Genesis legkisebb sportlimuzinjának frissített kiadása. A ráncfelvarrás legfontosabb momentuma az a teljes orrcsere, amellyel a tavaly G90-nel bevezetett, majd a G80 és GV80 modelleken is alkalmazott, sajátos stíluselemeket immár a márka összes jelenleg futó típusa hordozza.

A karakteres, megosztó fizimiska hátránya, hogy gyorsan öregszik: a G70 mellett már most ügyetlen kézgyakorlatnak tűnik a legnagyobb testvér. Cserébe a középkategóriás szedán, amelyek külső méretei vélhetően a modellfrissítést követően sem térnek el érdemben az eredeti 4685 x 1850 x 1400 millimétertől, büszkén viselheti kiforrottnak ható formajegyeit. A vízszintesen tagolt fényszóróra ezúttal is rímel a hátsó lámpatest.

Az utastérben nincsenek lényeges változások, hangsúlyt csak az új, 10,25 colos központi képernyő kapott. Az infotainment-rendszer a legújabb divat szerint vezeték nélkül frissíthető operációs rendszert kapott. Apróság, hogy megnövelték a vezeték nélküli okostelefon-töltő felület méretét.

(Forrás: vezess.hu / fotó: pixabay.com)