Jump to content

Részletek a pénteki balesetről

2018. 09. 30. 20:20

A szemtanú azt mesélte, a baleset okozó sofőr többször is kivágott a szembejövők elé, ő centikkel úszta meg.

Ötös karambol történt pénteken a budai alsó rakparton, az ütköző járművek egy biciklist is elsodortak. Az RTL Klub Híradónak nyilatkozott az a fiatal férfi, aki kishíján összeütközött a sofőrrel. Azt mesélte, a szemből érkező Ford többször is áttért a szemből jövők sávjába.

"Szándékosan akkor vágott ki, mikor már szembe jött egy másik autó. Nem előzni akart, a kocsi elé rántotta ki magát" - mondja a férfi, aki kérte, az arcát ne mutassák. Vele kishíján ütközött a Ford, azt mondta, épphogy megúszta, de "lepadkázta a járdát." Az utána jövő autóssal ütköztek frontálisan.

"Szerencsétlen mögöttem jövő, vagy a kanyar, vagy az én autóm miatt nem látta, mi történt korábban, annak frontálisan nekirántotta a kormányt."

A két roncsba ezután szaladt bele még három autó, a balesetben hárman sérültek meg. A szemtanú a baleset után félreállt, hívta a mentőket és rendőröket, azt mondja, sokkos állapotba került. Az RTL információi szerint a balesetet egy 77 éves férfi okozta, a rendőrség nem talált szándékosságra utaló jeleket, de még vizsgálják, mi történt.

(Forrás: hvg.hu / fotó: pexels.com)