Jump to content

Frissült a Jeep Cherokee

2018. 09. 11. 20:19

Friss külső-belső dizájnnal, tágasabb csomagtartóval és a hajtásláncok megszokott, széles választékával érkezik a középkategóriás Jeep szabadidőjármű.

Új orrkialakítást kapott a Cherokee. Alapárasak a LED-es lámpák és nappali fények, a ködlámpák fényes keretet kaptak. Az új, alumínium szerkezetű motorházfedél elválik a kerékdoboktól.
Hátulról harmonikusabb képet mutat a Cherokee. Átdolgozták a kompozit hátsó ajtót, kilincse magasabbra került, a lámpatesteket vékony LED-csík fonja körbe. Öt új kerékdizájn és két friss színárnyalat várja a vevőket.

Az utastérben zongoralakk és selyemszínű krómbetétek teremtenek előkelő hangulatot, a kilencfokozatú automata váltóval szerelt, összkerékhajtású modellek kormányra szerelt váltófüleket kaptak.



Új az üzemanyagtöltő-fedél is, alatta sapka nélküli nyílásba tankolhatunk. A 195 lóerős 2,2-es dízelmotor teljesíti az Euro 6D-Temp szabványt, és mostantól elsőkerék-hajtással is megvásárolható.A műszerfalat átrendezték, közepén 3,5 vagy 7,0 colos kijelző feszít. A középkonzoli UConnect multimédiás monitor immár 8,4 colos.

(Forrás: vezess.hu / fotó: CarMagazine, Jeep)