Jump to content

Nissan Navara N Guard

2018. 08. 30. 17:37

A Navara N-Guard bőséges optikai tuningot és minimális műszaki extrát kínál, de további ráfordítással akár komoly terepjáró is faragható belőle.

A vevők egy jelentős része nem munkaeszköznek veszi platós kisteherautóját, hanem mert  dögösen néz ki, és praktikus, ha hétvégi természetjárásra készül az ember. Ennek az ügyfélkörnek lehet különösen kívánatos a Nissan új fejlesztése, amely egy csomó optikai extrával és alig néhány műszaki adalékkal gyarapítja a Navara tudástárát.

A Navara legmagasabb felszereltségi szintjére épülő N-Guard fekete hűtőmaszkot, ködfényszóró-házat, tükörházat, külső kilincseket és hátsó lökhárítót kap. Szintén feketék az oldalsó fellépők és a tetősínek, akárcsak a 18 colos alufelnik. A lámpaházakat sötétítették, a széria napfénytető szintén sötét üvegből készült.

A sötétszürke, metálfekete vagy viharfehér árnyalatban kínált Navara N-Guard megjelenését egyedi matricázás teszi teljessé; ezek az ajtók aljától a hátsó kerekekig nyúlnak.

Az utastérben átdolgozott bőrülések feszítenek, sárga-szürke dizájnban, dupla sárga öltésekkel varrva. Ugyanez a téma köszön vissza az ajtópanelen, valamint a szőnyegeken.

A más modelleknél opciós tételnek számító első-hátsó parkolóradar, valamint fényszórómosó itt benne van az alapárban, az első differenciálzárért viszont még mindig extra pénzt kér a Nissan – a hátsó diffizár alapáras.

Ha ennyi nem elég a terepezéshez, az N-Guard megrendelhető az Off-Roader AT32 csomaggal is: az idén júniusban bevezetett tereppakk 20 mm-rel megnövelt hasmagasságot, teljes fenéklemez-burkolatot, valamint megnövelt méretű kerekeket tartalmaz. További opció a légszűrőházba vezető snorkel.

(Forrás: vezess.hu / fotó: Auto Express)