Jump to content

Az új Honda CR-V itthoni árai

2018. 08. 06. 22:52

A vadonatúj Honda CR-V európai verziója még az idei Genfi Autószalonon mutatkozott be, és ahogyan az várható volt, őszre már Magyarországon is elérhető lesz az autó. A hazai importőr már be is árazta az újdonságot, mi pedig rögtön górcső alá is vettük az árlistát, hogy megtudjuk, mennyiért vihetjük majd haza.

Némi meglepetésre az új CR-V nem lesz elérhető dízelmotorral, helyette azonban az 1,5 literes turbós benzines mellett egy hibrid hajtáslánc is bekerült az autóba, de az csak később érkezik majd. A négyhengeres turbómotor egyébként hatsebességes manuális váltóval 173, az új CVT fokozatmentes automatával pedig 193 lóerőre lesz képes, míg a nyomaték 220 illetve 243 Nm a két különböző verzió esetében. Elsőkerékhajtás csak a kézi váltós verziókhoz lesz elérhető, a CVT-sek alapból összkerékkel érkeznek.

Az alapot így az elsőkerékhajtású, hatfokozatú manuális váltóval és Comfort felszereltséggel rendelkező változat jelenti, amely 7,8 milliótól indul. Ezért a pénzért azonban már LED-es fényszórókat, 18 colos keréktárcsákat, automatikus légkondit és távolsági fényt, Bluetooth kihangosítót, fűthető első üléseket és egyéb finomságokat is kapunk – az alapáron járó Honda Sensing csomagról nem is beszélve, amiben táblafelismerő, sávtartó, adaptív tempomat és vészfékrendszer is van. A CR-V tehát már alapáron is kiváló felszereltséget kínál, amit legfeljebb a 160 ezer forintos metálfénnyel lehet megtoldani.

(Forrás: autopult.hu / fotó: autocar.co.uk)