Jump to content

Toyota C-HR

2018. 06. 25. 11:28

A Wald International radikális vizuális kultúrája hazatalált: a csupa szöglet Toyota C-HR stílusához jól illenek a más modelleken otrombának ható optikai kiegészítők.

A japán Wald International mindent tuningolt már, a Rolls-Royce Ghosttól kezdve a Toyota GT86-ig, és általában ugyanaz a véleményünk róluk: túlzásba viszik a feltűnősködést. Ettől függetlenül sikeres és népszerű a cég, Európában is jó néhány (na jó: néhány) országban van képviseletük.

Most viszont rajzoltak egy csomagot a Toyota C-HR-hez, aminek – lássanak csudát! – kifejezetten jól állnak a harsány optikai, ál-aerodinamikai kiegészítők.

Újak a lökhárítók, sarkukban elöl-hátul méretes LED-es helyzetjelzőkkel. Megnövelték a küszöbtoldatokat, hátra irdatlan diffúzor(utánzat)ot építettek, és az egészet látványos bogárzöld színbe borították. Keréktárcsából ízlése szerint választhat a vevő, aki akár 22 colos méretig elmehet, ha indokoltnak látja.

Motortuning nincs, de a futóművet leültették, a fékeket megnövelték: 38 centis tárcsa fér a hatalmas felnik öblébe, a féknyereg hatdugattyús.

Az utastér átalakítása kimerült az alumínium pedálokban, kétszínű bőrborításokban, színes dekorpanelekben. Nem is baj.

(Forrás: vezess.hu / fotó: wald.com)