Jump to content

Panda Waze különkiadás

2018. 06. 25. 11:20

A Waze közösségi navigációs szolgáltatást támogató különkiadás készült a Fiat Pandából. A Panda Waze a Cross kivitelre épül, és csak egyféle motorral kapható.

A Panda UConnect alkalmazást a Waze applikációval integrálva igen praktikus csomagot hozott össze a két cég. Előbbi lehetővé teszi, hogy a felhasználó a műszerfal tetején lévő dokkolóállomásba helyezett (akár Android, akár iOS rendszerű) okostelefonról vezérelje a multimédiás rendszer legfontosabb funkcióit – hangerő-szabályozás, csatornaváltás, valamint naptár és híváskezelés –, további megtekintse járműve szervizadatait, a jól ismert Waze pedig mindezt valós időben frissülő forgalominformációkkal, traffipax-figyelmeztetésekkel megspékelt navigációs szolgáltatással toldja meg.

A Panda Waze különkiadás a dögös megjelenésű Panda Cross modell megjelenését hozza, megtoldva a közösségi navigációs applikáció logójával, amely az A-oszlop tövében kapott helyet. A 15 colos kerekek dísztárcsái, valamint a tükörházak, a tetősínek, a kilincsek és a koptatóbetétek feketék. A beltérben új kárpitmintázat és új, szürke műszerfal-kivitel köszönti az utasokat.

A Panda Waze kizárólag a 69 lóerős 1,2-es benzinmotorral kapható.

Ford egy hónappal ezelőtt mutatta be a SYNC3 fedélzeti infotainment rendszer Waze integrációját; ott a középkonzoli érintőképernyőn jelenik meg a navigációs funkció.

(Forrás: vezess.hu / fotó: CarMagazine)