Jump to content

Chevrolet Blazer

2018. 06. 25. 11:29

Tizenhárom év kihagyás után visszatér a Chevy Blazer, méghozzá elsőkerék-hajtású platformmal, merész dizájnnal és fejlett technológiai tartalommal.

 
Újra él a Chevrolet Blazer

2005 óta nincs Blazer a Chevrolet kínálatában, most viszont bemutatkozott az új modell. Nagy szüksége volt rá a márkának: a 4,65 méteres Equinox és az 5,19 méteres Traverse között eddig lyuk tátongott a modellpalettájukon.

Motorból kétféle rendelhető, egy 193 lóerős 2,5 literes négyhengeres, és egy 305 lóerős 3.5 V6.Az összkerékhajtás nem magától értetődő, az alapmodelleknek csak az első kereke hajtott.

Az elektronikus tartalom gazdag: kamera segít rátolatni a vontatmányra, az ülés- és a kormányfűtés hőfokszabályozása automatikus, a kesztyűtartó elektromos zárja kikapcsolható, ha kölcsönadjuk az autót, az öt utas összesen hat USB-porton keresztül töltheti készülékét.

Az új Blazer hiába hatalmas (pontos méretet nem adtak meg egyelőre), csupán öt személynek kínál helyet; a hátsó üléssor tologatható, a csomagtartó padlóján pedig rendezősíneket és elválasztó rácsot találunk, ami a Chevrolet-nál újdonságnak számít.

8 colos érintőképernyő, mobiltelefon-integráció, 4G internet, sportkocsikat idéző részletek.

(Forrás: vezess.hu / fotó: Chevrolet)