Jump to content

Már a 8. generációs Intel Core processzorokkal is kaphatók a Dell Inspiron 15 5570 és Inspiron 15 7570 modellek

2018. 06. 18. 15:32

Elegáns üzleti külső vagy szolid gamer teljesítmény? Miért ne lehetne mindkettő? Ha könnyű mégis meglepően erős gépeket szeretnénk vásárolni, amiken szinte minden játék elfut, akkor vessünk egy pillantást a legújabb Dell Inspiron 15 5570 és Dell Inspiron 15 7570 gépekre.

A laptop választás, pontosabban az egyéni igényeinknek megfelelő laptop kiválasztása kemény dió tud lenni, hiszen nyugodtan mondhatjuk, hogy nem csak az ár és a specifikáció a mérvadó ezeknél a kompakt eszközöknél, de az is, hogy milyen minőségű anyagokat használtak fel az elkészítésükhöz a gyártók. Nem véletlen, hogy a vásárlók többsége a nívósabb márkákhoz ragaszkodik. A név általában egyfajta garancia is a minőségre. Jó példa erre a Dell két kiváló gépe, a Dell Inspiron 15 5570 és Dell Inspiron 15 7570. Ezeket a 15,6 hüvelykes kijelzővel ellátott készülékeket már a legújabb 8. generációs mobil Intel Core processzorokkal is beszerezhetjük, melléjük pedig akár 16GB memóriát és egy 4GB-os ATI Radeon 530 videókártyát is bepakolhatunk. Egy ilyen alapokon nyugvó konfigurációra nyugodtan rábízhatjuk magunkat akkor is, ha nem csak dolgozni, de időnként egy kis játékra is használni szeretnénk. Mindezzel együtt, habár lehetne róla vitatkozni, de véleményünk szerint gamer laptopnak azért semmiképpen se nevezhetők ezek a modellek. Az ezüstös borítás, valamint a billentyűzet és a touchpad megformázása egyértelműen egy elegáns üzleti laptop stílusát kölcsönözi a masináknak. A klaviatúrájuk háttérfénye három fokozatban állítható, ami nem csak pusztán a klassz látványért van, de az éjszakai órákban végzett munkánál vagy játéknál is igen hasznos funkció.

A beépített hangszórók is szép hangosan szólnak a Waves MaxxAudio Pro technológiával. Könnyedén megtölthetünk a hangjukkal egy egész szobát, csak azért ne feledjük a magas és mély hangoknál, hogy mégiscsak egy kompakt gépről beszélünk. Beépített ODD ezeknél a laptopoknál már természetesen nincs, ellenben ujjlenyomat olvasó, bluetooth, USB 3.0, USB 3.1, HDMI, memóriakártya olvasó, webkamera és 802.11ac Wi-Fi az amire számíthatunk, mindennek a tetejébe pedig miénk a gépekhez a Dell világhírű szerviz szolgáltatása.

Professzionális megjelenés és elfogadható gaming teljesítmény, ami ráadásul a remek mérnöki munkának köszönhetően jó hűtéssel párosul? Kereshetjük mi a trükk, de trükk az nincs, viszont egy hátulütő akad, az pedig a gépek ára. Nyílván érthető, hogy a minőségnek meg kell kérni az árát, hiszen a Dell a többi piaci szereplőhöz képest 3 év garanciát ad. Például az usanotebook.hu oldalán sok más egyéb remek ajánlat mellett megtalálhatunk néhány kiváló összeállítást ezekből a ráadásul most akciós áron kapható Inspiron gépekből, de ha mégsem találtuk meg azt a konfigurációt amire igazán szükségünk lenne, akkor érdemes a bővítési opciókat is átnézni, mert SSD, HDD és RAM bővítés is lehetséges.  Néhány kattintás után, akár regisztráció nélkül úton is lehetnek hozzánk kedvenceink ingyenesen. Konkrét elképzelés esetén az oldal baloldali igazán specifikus szűrőjét használva pillanatok alatt megtalálhatjuk álmaink laptopját, de online segítséget is bátran kérhetünk itt, ha esetleg valamiben elbizonytalanodnánk. Hozzájuk akár akkor is érdemes elnézni, ha esetleg pontosan nem tudjuk még mit is keresünk, hiszen a már több mint 15 éve működő Váci úti üzletükben szakértő kollégákkal várják a vásárlókat, ahol nem csak a bemutatóteremben kiállított készülékeket próbálhatjuk ki, de még akár a weben megrendelt termékeket is van lehetőség raktárról kihozatni és még fizetés előtt megtekinteni. A piacon egyedülálló módon a törvényi kötelezettségen felül adják a 14 napos elállási lehetőséget nem csak online-, hanem bolti vásárlás esetén is, ráadásul cégeknek is.  Mi egyebet remélhet még egy vásárló, mint remek árakat és szakértő segítséget? Náluk mindkettőt megkaphatjuk.

(Forrás: szerkesztőség)