Jump to content

Újabb rajzon láthatjuk a jövő héten érkező Audi Q8-at

2018. 05. 31. 13:37

Kevesebb, mint egy hét, és az Audi végre leleplezi a vadonatúj Q8-at, így nem csoda, hogy a négykarikások igyekeznek a lehető legjobban felkorbácsolni a rajongók érdeklődését. Ennek fő eleme mindenképpen az az ötrészes minisorozat, aminek harmadik részét – amiben végre érdemben is láthatunk néhány részletet az autóból – hétfőn mutatták be, a következőt pedig pénteken fogják. Ugyanakkor a gyáriak egy skiccet is megosztottak már velünk az autó hátsójáról, és ezúttal az orráról is megmutattak nekünk egy rajzot.

A mostani ízelítő és a hétfői videóban felsejlő részletek segítségével már szinte teljesen összeállhat a kép a fejünkben az autó orrát illetően. A Q8 szinte egy az egyben megőrizte a korábbi koncepció formáit, és leginkább csak a részletek tekintetében tér el. Így például a fényszóró más grafikát kaphat, a teljesen fekete hűtőrács helyett pedig függőlegesen kiemelt elemeket kapunk majd. Az kétségtelen, hogy az agresszivitással nem lesz gond, így az Audi nagy magabiztossággal szállhat majd be a méretes terepkupék mezőnyébe a BMW X6 és a Mercedes-Benz GLE Coupé mellé.

A nagy bemutatóra jövő hét kedden kerül majd sor, és az Audi bizonyára elég nagy hírverést csap majd az autónak, hiszen nagyon fontos újdonságról van szó részükről: egyrészt a paletta tetejéhez csatlakozik egy újabb modellt, másrészt pedig végre egy terepkupéval bővül a két német ellenlábashoz viszonyítva jóval kisebb hobbiterepes palettájuk. Ez pedig csak a kezdet, hiszen még nyáron jön az első elektromos crossoverük, illetve már a Q4-et is régen beígérték, és a Q3 is teljesen meg fog újulni. A korábbi cikkünkből (ide kattintva) egyébként mindent megtudhatnak, ami eddig kiderült a Q8-ról.

(Forrás: autopult.hu)