Jump to content

Új kiegészítőket és OPC Line csomagot kapott az Opel Grandland X

2018. 04. 09. 16:04

Az Opel Grandland X kétségtelenül a németek egyik legdivatosabb modellje jelenleg. Nemrég egy új, izmos dízelmotorral is bővült a palettája, most pedig ismét friss opciókat is kiegészítőket jelentettek be a villámosok: a rengeteg praktikus, gyári megoldás mellett elérhető lett az OPC Line csomag, ami az amúgy is mutatós formákat még izgalmasabbá varázsolhatja – sportosabb irányba terelve az összképet.

Az OPC Line csomagban többek között olyan új elemek találhatóak, mint a több méretben és stílusban választható, új keréktárcsák és néhány külső elem, még bent például rozsdamentes acél pedálok jelentenek újdonságot. Fémből jutott kívülre is: elöl, hátul és oldalt is alumínium óvhatja a az autót, ha a vásárlók úgy kívánják.

Praktikus kiegészítőkből sincs hiány: van például 205 x 84 x 45 centiméteres, 460 literes tetőcsomagtartó, ami a felszerelést segítő Power-Click megoldással is rendelkezik, de hátsó biciklitartót is tervezett az Opel kifejezetten a Grandland számára. A vízen siklók számára szörfdeszka-tartó, míg a havat kedvelőknek sí- és snowboardtartó is elérhető. A tetőn lévő kiegészítők könnyű hozzáférhetősége érdekében oldalra alumínium fellépőket is rendelhetnek a vásárlók.

Az utastérben a takarítást megkönnyítő gumiszőnyegek – a csomagtérben is –, illetve praktikus, gumis háló is elérhető lett. Gyermekülésből sincs hiány: minden méretben és változatban kínál megoldást az Opel, amelyeket vagy az Isofix rendszer és/vagy a hárompontos övek segítségével lehet kiválóan rögzíteni. A FlexConnect névre hallgató kiegészítők között táblagép-tartó és kihajtogatható asztalka is megtalálható, ami a második sor utasai számára jelenthet könnyebbséget – ezeket az első ülés fejtámláira lehet rögzíteni. Végül, de nem utolsó sorban egy csomagtér-elválasztó rácsot is elérhetővé tettek a németek.

A hasznos kiegészítők illetve az OPC Line csomag hamarosan valószínűleg hazánkban is elérhetők lesznek majd, így aki egy kicsivel mutatósabb Grandlandot szeretne, vagy éppen utólag dobná fel autóját a hasznos kiegészítőkkel, érdemes lehet várnia még egy kicsit.

(Forrás: autopult.hu)