Jump to content

Egyedi 911 GT3 RS-sel jelentkezett a Porsche Exclusive Manufaktur

2018. 04. 06. 20:39

A most bemutatott példány mélyfekete színével már-már rejtőzködőnek mondható: a sötét árnyalatba bizony beleolvadnak a szintén fekete légterelők és beömlők, ugyanakkor mégis azt mondhatjuk, hogy már első ránézésre érezzük, nem egy átlagos 911-gyel van dolgunk – ezt a következtetést persze a hatalmas, fix hátsó szárny is megerősíti.

A lopakodós stílust persze mindenképp fel kellett dobni valamivel, a Porsche pedig a központi kerékanyákkal ellátott felnikre bízta ezt a feladatot. Az arany színben pompázó keréktárcsák és a mögöttük, szintén arany árnyalatot viselő féknyergek igazi díszei az autónak – tökéletesen ellensúlyozzák a fekete komorságát, ezzel egy elképesztően látványos összképet megalkotva.

Az utastérben is a fekete dominál: bőrt és Alcantarát találunk mindenhol, ahová nyúlunk, és természetesen belül sem maradhattak el az aranyszínű kiegészítők. A kontrasztvarrások, a kormány középállását jelölő varrat és a műszerfali mutatók talán még nem lennének elegendők, hogy teljesen visszabillentsék az egyensúlyt, ám a szintén aranyszínű biztonsági övek és a fejtámlákon található GT3 RS feliratok gondoskodnak róla, hogy elég szín jusson a kabinba.

(Forrás: autopult.hu)