Jump to content

Nincs ma elnökibb Mercedes az S650 Pullmannál

2018. 03. 22. 17:31

630 lóerős V12-es biturbó motor hajtja a 6,5 méteres Mercedes-Maybach S650 Pullman luxuslimuzint, melyen legalább félmillió eurós árcédula figyel.

A 2017-es Frankfurti Autószalonon mutatta be a Mercedes-Benz a W222-es kódjelű S-osztály ráncfelvarrott változatát, most pedig a legfényűzőbb modell esett át a félidős szépészeti beavatkozáson. A külső változások nem igazán jelentősek, csupán a kötelező elemeket érintették, így átrajzolták a lökhárítókat, amikben kicsit markánsabban kanyarodik a krómdíszítés, megkapta az új Multibeam LED fényszórókat és a hűtőrács is a korábbi Maybach modelleket idéző függőleges osztást kapott.

A kínálat csúcsán álló, 6,5 méter hosszúságú Mercedes-Maybach S650 Pullman fedélzetén akár hatan is utazhatnak, de a hátsó sor fejedelmi kényelme leginkább két személy számára élvezhető. A legnagyobb lábtérrel dicsekedhet, ami ilyen nyúlánk karosszériával nem igazán meglepő, de bizonyára az egyszerű üldögélésnél jóval kellemesebb elfektetni a szellőztethető és fűthető, masszázsprogramot is kínáló foteleket. Az S650-es természetesen sofőrös limuzinnak készült – és nyilván páncélozott változat is elérhető belőle -, ennek megfelelően a vezető és az utasok fallal választhatóak el és a hangrendszer is teljesen külön üzemelhet az osztott kabinban.

(Forrás: vezess.hu)