Jump to content

Különkiadást kapott a Fiat 124 Spider

2018. 03. 02. 11:47

S-Design névre hallgató csomaggal fokozza a japán-olasz roadster vonzerejét a Fiat. A Genfi Autószalonon bemutatkozó különlegesebb 124 Spider leginkább látványelemekkel gazdagodik az új verzió révén.

A gazdagabb ’Lusso’ felszereltségi csomaggal lesz elérhető a S-Design modell, egyelőre ismeretlen, de az indulómodell 7,99 milliójánál bizonyosan valamivel drágább áron. A különlegesség jegyében a bukórács, az A-oszlop és a tükrök fekete, polírozott acélborítást kaptak, amelyhez egyedi, sötétgrafit színű 17-es felnik társulnak. A sportosságot tovább hangsúlyozza a hátsón feltűnő olasz zászló motívum, valamint a klasszikus stílusban fogant vörös matricacsík.

Ezzel ki is merül az S-Design csomag újdonságainak sora, igaz, a fehér fényezéssel kombinálva ez elég is a látványosan sportos megjelenéshez – végtére is a kiindulási alap arányai önmagában is érdekessé teszik a modellt. A lemezek alatt maradt minden a régiben, vagyis az a 140 lóerős 1,4 literes turbómotor teszi a dolgát, amely tesztünkön a gyári ígéreteknél is jobban mozgatta a könnyű roadster.

(Forrás: autopult.hu)