Jump to content

Január 15-én érkezik az új Mercedes-Benz G-osztály

2018. 01. 02. 12:27

Erősebb, mint az idő? Mindennél tartósabb? Ha van olyan autó (nincs), amire illenek ezek az állítások, akkor a Mercedes-Benz G-osztály az. A márka pedig igyekszik méltó emléket állítani a jelenlegi generációinak, mivel az utód premierjéig csak pár hét van hátra.

Ami az új G-osztályt illeti, a márka nem fukarkodik az előzetesekből. A belső térről közzétett galéria után videón is láthatjuk az új Mercedes-Benz G-osztály belterét, amely eleget tesz a követeléseknek: az idejétmúlt kialakítást a múltba száműzve a luxust helyezi központba, úgy, ahogy azt a 20-80 milliós árcédula alapján minimum illik.  A legújabb videó pedig a jelenlegi modell gyökereihez visz vissza, amelyből sokat átörökítenek az újdonságba is. Ha már borostyánba rakadt DNS: reméljük, hogy ez szerencsésebbre sikerül majd mint a Jurassic Park/Jurassic World filmek produktumai.

Az utastérben már első ránézésre egyértelmű, hogy az új generációval van dolgunk, hisz sokkal-sokkal modernebb lett az enteriőr, ám itt is visszaköszönnek a klasszikus ős ismertetőjegyei: az ablakemelők az ajtó tetején kaptak helyet, a középkonzol felső részén ott sorakoznak a differenciálzárak gombjai, és az utas oldali ülés előtt nem hiányzik a jellegzetes kapaszkodó sem.

 

(Forrás: autopult.hu)