Jump to content

Névre szabott MINI-kiegészítőket rendelhetünk 2018-tól

2017. 12. 28. 09:22

A MINI-modellek személyre szabhatósgával eddig sem volt gond, jelenleg is igencsak nehéz két ugyanolyan MINI-t találni. A gyártó azonban pontosan tudja, hogy ügyfelei számára nagyon sokat jelentenek az érzelmek és a személyes kötődés, így az illetékesek igyekeztek kitalálni valami olyan újítást, amivel a tulajdonosok még inkább személyre tudják szabni kedvenc MINI-jüket.

Persze a gondolkodás ezúttal is terméket teremtett, a BMW tulajdonában lévő vállalat pedig be is jelentette az új ‘Mini Yours’ termékcsaládot, ami jelenleg az autó négy pontjára terjedhet ki: az oldalsó irányjelzők díszítőbetéteire, az utasülés előtti díszbetétre, az ajtók kilépő világítására, valamint a belső küszöbökre. Lényegében arról van szó, hogy a megrendelő bizonyos (karakter)korlátok betartásával tetszőleges, betű- és számkombinációból álló feliratokat, vagy egyszerűbb grafikákat konfigurálhat, amit aztán 3D-s nyomtatási technológiával ‘rányomnak’ a szóban forgó alkatrészekre - illetve a kivetített kilépő világítás esetében személyre szabott feliratokat vetít ki az autó, a LED-megvilágítású küszöböknél pedig lézergravírozás történik.

A kívánt feliratot/mintát a MINI Yours egyedi internetes konfigurátorában tervezheti meg a kedves ügyfél, a személyre szabott kiegészítő felszereltsége pedig a kiválasztott opció függvényében akár otthon is történhet, vagy némi költség ellenében bármelyik márkaszerviz örömmel beszerelik. Az autó eladása esetén persze már nem olyan előnyösek a névre szóló apró kiegészítők (hacsak nem ugyanolyan nevű vevőt találunk), de szükség esetén bármikor visszatehetjük a gyári elemeket. A fentebbi videó kiválóan prezentálja a lehetőségeket. Kár, hogy pont most vagyunk túl karácsony ünnepén, ugyanis biztosan számos MINI tulajdonost lepett volna meg a család vagy a baráti kör személyre/névre szabott MINI-kiegészítőkkel. Sebaj, jövő karácsonyra is kellhet ajándékötlet...

(Forrás: autopult.hu)