Jump to content

Különleges kiadással készült a Porsche

2015. 09. 27. 16:51

Bár a Porsche 911 GTS egyáltalán nem újdonság, viszont a Rennsport Reunion Edition már annál inkább, amely nem csak esztétikai tuningot kapott, de a motorházban lapuló lakók is át lettek gyurmázva. A járgányt limitált számban fogják piacra dobni, természetesen nem csekély összegért.

A Porsche 911 Carrera GTS Rennsport Reunion Edition-ből mindössze 25 példány fog készülni, melyeket kizárólag észak-amerikai ügyfeleiknek fog felajánlani a márka. Az már a névből is látszik, hogy egy különleges kiadásról van szó, de most nézzük mi teszi valóban azzá.

A motorházában meglapuló erőforrás 430 lóerőt képes előállítani, illetve a vezetési élményt még jobban fokozza, hogy nem automata, hanem manuális sebességváltó felel a fokozatok közti ugrálásért. Kis sportosságot is csempésztek a Rennsport Reunion-ba, ilyen például a PASM sportfutómű, de a divatvilág közkedvelt szürke színe, a fekete-piros matricák, a fényes fekete rádióantenna, a LED-es fényszórók, illetve a 20 colos Sport Classic kerekek is ide sorolhatóak.

A belső tér sem maradt alul a sportosság szempontjából... Nézzük: szénszálas műszerfal, SportDesign kormánykerék, adaptív plüss sportülések, és ezek csak a legészrevehetőbb apróságok. Az ilyen limitált kiadású modellnek bizony ára van, amely jelen esetben 150 ezer dollárt jelent, amihez még hozzácsapódik az 1000 dolláros szállítási költség, továbbá az egyéb adók.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Porsche)