Jump to content

A legújabb Bond film Jaguarja is megjelent Frankfurtban

2015. 09. 18. 15:15

A 2015-ös Frankfurti Autószalonon egy igazi filmsztár járgány is megmutatta magát, ami a legújabb James Bond filmben a fő gonosz autójaként szolgált. Persze túlságosan sok újdonság nem ért bennünket, hiszen korábban már láthattunk forgatási jeleneteket a Jaguar C-X75-ről.

Korábban az Il Messaggero római napilap közölte, hogy a Colosseumnál forgatott autós üldözést egymás után huszonötször vették fel. Ekkor volt látható először a Jaguar C-X75, amely a soros ellenség járgányául szolgált, míg James Bond természetesen az ezüst színű Aston Martin DB10 gépkocsi volánja mögött ült. A forgatásról kiszivárgott hírek szerint a római kockakövek és a kövek közötti lyukak teljesen tönkretették az értékes autók abroncsait.

Szerencsére a narancssárga ragadozó nem lett teljesen tropa, sőt még egy kis frankfurti kiruccanás is belefért neki a héten. Sajnos a specifikációkat illetően nincs túl sok információnk, mondjuk ami van, az sincs megerősítve. Lehetett hallani olyan spekulációkat, miszerint a Jaguar motorházában fekvő gázturbinás hajtáslánc, 550 lóerőt képes előállítani maximálisan.

A római forgatásról készült felvétel IDE KATTINTVA tekinthető meg.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Image Credit: Live photos copyright 2015 Drew Phillips / AOL)