Jump to content

Teljesen letisztult a Hyundai Elantra belső tere

2015. 08. 30. 14:12

Korábban már láthattunk ízelítőt a Hyundai Elantra külsejéről, és most a belső térbe is bepillantást nyerhetünk. A Hyundai nagyon úgy tűnik, hogy nem szeretné elsietni a részletek feltárását, viszont már lehetett hallani egy-két pletykát is, melyek valószínűleg nagyon közel járhatnak a valósághoz.

A koreai cég rövidesen lerántja a leplet az új generációs Hyundai Elantra-ról, de addig sem hagynak minket ízelítő nélkül. Ezúttal a belső térről kaptunk egy igen sötét fotót, viszont ebből is sok mindent le lehet szűrni.

Az anyag- és a színhasználat teljesen minimalista, tökéletesen tükrözi a mai modern letisztultságot. A manapság kihagyhatatlan funkciók természetesen itt is megtalálhatóak, ilyen például az érintőképernyős középkonzol.

Az már biztos, hogy a járgány a 2015-ös Los Angeles Autószalonon fog debütálni, illetve a motort illetően van egy kis pletykánk: A madarak csiripelték, miszerint az Elantra motorházában egy 1,6 literes, négyhengeres, turbós erőforrás fekszik meg, amely 175 lóerőt és 265 Nm nyomatékot termel.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Hyundai)