Jump to content

Debütálás előtti fotó az Infiniti Q30-ról

2015. 08. 30. 10:00

A Q30 koncepciója 2013-ban mutatkozott be először a Frankfurti Autószalonon és rá 2 évre a végleges változat is a német show-n fog debütálni. Egyáltalán nem meglepő módon a specifikációkról eddig nem esett szó, és abban biztosak lehetünk, hogy a hátralévő néhány napban sem fog.

A luxus ferdehátú lesz az egyik nagy visszatérője a 2015-ös Frankfurti Autószalonnak, melynek tanulmányautó változatát két évvel korábban mutattak be a nagyérdeműnek. Az Infiniti továbbá azt is elárulta, hogy az év legvégétől kezdve már piacra is kerülhet a Q30.

Az Infiniti nagy örömünkre közzétett egy teljesalakos képet a járgányról, ami végre nem álcázó festésben van, így a főbb vonások is láthatóak. Első ránézésre sokban hasonlít az elegáns QX30 kompakt crossover-re, főleg a keskeny fényszórók és a meredek vonalvezetés miatt.

A specifikációkról ez idáig nem esett szó és szeptemberig közepéig biztosan nem is fog, hiszen az Infiniti Frankfurtban szeretné lelőni a poént. Annyit legalább még elárultak, hogy a sorozatgyártása Angliában, a sunderlandi gyárban fog zajlani.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Infiniti)