Jump to content

Frankfurtban mutatkozik majd be az új Renault Megane

2015. 08. 29. 14:00

A Renault a Frankfurti Autószalonon fogja bemutatni a legújabb Megane-t, amely minden bizonnyal a Ford Focus és a Volkswagen Golf riválisa lesz a piacon. Persze a francia gyártó nem csak ezzel fog készülni a jövő hónapra, hiszen most lesz látható először az új Talisman is.

A francia márka hivatalosan is bejelentette, hogy rövidesen sor kerül az új Megane debütálására. Egészen pontosan szeptember közepéig kell várnunk vele, a 2015-ös Frankfurti Autószalonig. Ez azt jelenti, hogy már két okunk is van várni az ominózus eseményt, elvégre az új Talismanról is ez alkalommal kerül le a lepel.

A Renault eddig próbálta titokban tartani a részleteket, és sajnos sikerrel, viszont találgatások már láttak napvilágot: Mivel a korábbi Megane modell három változatban volt kapható (háromajtós kupé, keménytetős kabrió, ötajtós), így sokak szerint most is hasonló felhozatalra számíthatunk.

Hasonlóképpen állunk a specifikációkkal, hiszen sem a motorról, sem a váltóról, semmiről nem szivárgott ki egyetlen információ morzsa sem. Mondjuk szerencsére ezekre már nem kell sokat várnunk.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Renault)