Jump to content

Ütős lett a Lexus GS F promója

2015. 08. 27. 11:58

Detroitban már találkozhattunk a Lexus GS F-el, melynek most egy igazán látványos promó videója jelent meg. A BMW M5 és a Mercedes E63 AMG riválisaként emlegetett szuperszedán a jövő évben fog piacra kerülni, bár pontos dátumot egyelőre nem közöltek a japánok.

Lenyűgöző felvételt osztott meg a napokban a Lexus, melynek főszereplője a 2016-ra esedékes GS F modelljük. A luxus szedán jövője egyelőre homályba burkolódzik, hiszen a hasonló specifikációkkal bíró BMW M5 és Mercedes E63 AMG is olcsóbban lesz megvásárolható. Azzal indokolják ezt a várhatóan 30 millió forint körüli árat, hogy rengeteg extra és kényelmi szolgáltatás fog tartozni már az alapfelszereltséghez is.

Motorházteteje alatt egy 5,0 literes V8-as erőforrás munkálkodik, amely összesen 473 lóerőt képes előállítani, 527 Nm nyomaték társaságában. A sebességváltásért egy nyolcfokozatú automata váltó fog gondoskodni, bár a hírek szerint kézi váltós változat is elérhető lesz a piacon. Vajon tud majd érvényesülni a GS F a németek mellett?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Netcarshow)