Jump to content

Elképesztően néz ki a Jaguar F-Pace

2015. 08. 27. 12:57

2015. január 11-én a Jaguar hivatalosan is megerősítette, hogy 2016-ra bevezetnek egy teljesen új modellt, amely az F-Pace névre fog hallgatni. A Detroiti Autószalonon való debütálása elmaradt, viszont a szeptemberben kezdődő 2015-ös Frankfurti Autószalonon már biztosan ott lesz!

Korábban már megtudhattuk, hogy az ötüléses crossover sugározni fogja az innovatív alumínium építészetet, továbbá egy fejlett felfüggesztési rendszert is alápakoltak. Az All Wheel Drive® technológiának köszönhetően a járgány immunis az időjárási viszontagságokra. Ian Callum szerint a stílus, a teljesítmény és a praktikum tökéletes kombinációja lesz ez a Jaguar. A közleményből kiderült még az is, hogy a járgány külseje sportos kialakítást, míg a belső tér inkább luxus kialakítást kapott, és így együttesen nevezhető az F-Pace családi sportautónak.

Persze a részleteket egyelőre nem árulták el, főleg nem a hivatalos debütálás előtti hetekben, de a hírek szerint az új Ingenium négyhengeres motorcsalád egy változata fog a motorházában megpihenni. Frankfurt után jelentkezünk a részletes információkkal, viszont addig is tekintsük meg az alábbi ízelítő videót!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Autoblog.com)