Jump to content

Kémfotókon a Jaguar F-Type SVR

2015. 08. 20. 16:50

A Jaguar szerelmesei bizonyára alig várják az új F-Type SVR hivatalos bemutatását, bár már rengeteg dolgot tudunk a modellről. A CarPix jóvoltából most a külsőt is körülpásztázhatjuk, ráadásul az álcázó festés sem takar annyit a járgányból, hogy a főbb elemeket ne lehessen kiszúrni.

A Jaguar új kabriója már közel áll a hivatalos debütáláshoz, és szerencsére rengeteg információnk van az F-Type SVR-ről. Amit még véletlenül sem tud eltakarni az álcázó festés, az a hatalmas légterelők és légbeömlők, a kiemelkedő splitter elöl, a kiugró kipufogók hátul, illetve a méretes diffúzor.

A szemmel látható kereszt-fúrt szén-kerámia fékek tökéletesen bírják kontrolálni az 5,0 literes, V8-as, kompresszoros motort, amely összesen 600 lóerőt képes kipasszírozni magából. Ez 50 lóerővel több, mint az F-Type R, továbbá 25-tel több, mint az F-Type Project 7 esetében. A végsebességéről egyelőre semmi hivatalos nincs, viszont a 100-as tempóhoz mindössze 3,8 másodpercre van szüksége. Vajon mi rejtőzik még ebben a remekműben?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: CarPix)