Jump to content

Ez a világ legmenőbb garázsa

2015. 08. 09. 17:52

A GazeBox koncepciója a praktikus megoldások kedvelőinek teljességgel ideális, főleg azoknak, akiknek amúgy sincsen túl nagy kertjük. Jól néz ki, modern, energiatakarékos és környezetkímélő, magyarán egyetlen rossz szavunk sem lehet rá.

Az USA-ban egyre jobban kezdenek elterjedni a mikro-ház megoldások, viszont a GazeBox garázsa nem csak a tengerentúliaknak lesz elérhető. A megfelelő légmozgást a lamellák közti rések biztosítják, míg a napsugárzás elleni védekezésről az üveg panelek UV bevonata gondoskodik.

A keret masszív vasból készült, míg a világos részek polikarbonátból és alumíniumból. Vásárláskor különböző hosszúságú kivitelben lehet kérni; 5,6 métertől egészen 7,1 méterig.

Pontos árat nem közöltek ez idáig, de valószínűleg nem lesz pénztárca barát, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a LED-es világítás rendszerének köszönhetően egy gombnyomásra képes megváltoztatni a színét. Pontosan ennyi erőfeszítést vesz igénybe a felnyitása, ráadásul az áramellátás elsődlegesen a tetejére szerelt napelemek biztosítják.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Youtube)