Jump to content

Az Apple és a BMW nagy dobásra készül

2015. 08. 03. 09:38

Az Apple és az Android idén szállt be integrált rendszereivel az autóiparba, és nagyon úgy tűnik, hogy a felek teljesen meg vannak elégedve a másik munkájával. A legfrissebb értesülések szerint a BMW inkább az Apple felé hajaz, viszont a német gyártó egyelőre tartózkodik a hivatalos bejelentésektől.

A Reuters és a Manager Magazin értesülései szerint titokban "szövetkezik" egymással a BMW és az Apple. Állításuk szerint az amerikai számítástechnikai vállalat integrált vezeték nélküli rendszere valamelyest több funkcióval bír az új BMW-kben, mint az Androidé.

Az Apple-nek állítólag nagyon tetszik az a gondolkodásmenet, amelyen a német autógyártó mostanában menetel, és szívesen támogatnák a gyártási folyamatokat. Ezt persze a BMW egyelőre tagadja, elmondásuk szerint nincs tárgyalófélben a két vállalat.

Persze nem meglepő, hogy a BMW ennyire óvatosan kezeli ezen ügyeit. Klaus Froehlich, a kutatási részleg vezetője szerint a nyitott tárgyalások könnyen a riválisok pártjára billentheti a mérleg nyelvét.

Az viszont tény, hogy a Reuters nem szokott a levegőbe beszélni, szóval valamire biztosan készül az Apple és a BMW közösen, de vajon mi lehet az?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Thelabel)