Jump to content

A 2016-os Lexus CT 200h kap néhány extrát

2015. 07. 28. 11:01

Az új Lexus CT 200h külsején nem sokat babráltak a tervezők, viszont azért valamelyest felfrissítették a 2016-ra esedékes modellt. A mostanra alapvető kényelmi szolgáltatások bevezetése mellett, a hírek szerint sokkal gazdaságosabban fog üzemelni, köszönhetően a hibrid hajtásláncnak.

A Lexus is beáll az integrált Apple CarPlay-el és Android Auto-val rendelkező járgányok sorába, hiszen a 2016-os CT 200h-ba többek között ezek is megtalálhatóak lesznek. Erről a technológiáról korábban már beszámoltunk, de röviden összefoglalva: az autóban található kezelőfelületet vezeték nélküli kapcsolattal össze tudjuk párosítani okostelefonunkkal, feltéve, hogy a megfelelő verziószámú iOS vagy Android található meg rajta.

Ezen felül olyan műveleteket végezhetünk el mobilunkkal, mint például a központ zár feloldása, vagy a motor távoli beindítása... stb. Ezen szolgáltatások igénybevételéhez, elő kell fizetniük a leendő tulajdonosoknak.

A Lexus továbbá kiemelte, hogy az új hibrid hajtáslánc nagyon takarékos, hiszen ahhoz képes, hogy mekkora teljesítményt képes leadni a motor, mindössze 7 litert fogyaszt 100 km-en. Ez azért egész jó, sőt!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Lexus)