Jump to content

Kémfotókon a Fiat 124 Abarth Spider

2015. 07. 15. 13:52

A Fiat-Mazda együttműködés eredménye rövidesen végleges formájában debütálhat, bár azt még nem tudni, hogy melyik autószalonon. A napokban a SpiedBilde jóvoltából néhány kémfelvétel készült a 124 Abarth Spider-ről, ami egyelőre majdnem tetőtől talpig be van bugyolálva.

A képek mellé néhány fél információ is érkezett a Fiat 124 Abarth Spider-ről, melyet az olasz gyártó a Mazdával együttműködve készít. Mondjuk ez ránézésre is látszik, hiszen az autó több vonása is hajaz a 2016-os Mazda MX-5 Miata-ra.

Egyes pletykák szerint igen széles motorpaletta közül választhatnak a leendő vásárlók és az egyik valószínűleg egy 1,4 literes turbó lesz, 160 lóerővel megfűszerezve. Olyat is lehetett már hallani, hogy az Alfa Romeo 4C 237 lóerős, 1,7 literes turbója is a választék között lesz, viszont ebben az esetben a Fiat szinte biztosan kapni fog egy kettős tengelykapcsolós sebességváltót.

Mindenesetre ezek csak találgatások és a hivatalos információkra egyelőre várnunk kell, de addig is pörgessük végig az alábbi galériát.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: SpiedBilde)