Jump to content

Még mindig sokat takar magából az új Toyota Prius

2015. 07. 09. 16:00

A 2016-os Toyota Prius tesztelései még javában zajlanak, viszont itt nem álcázó festéssel próbálják rejtegetni a járgány főbb vonásait, hanem egy fekete textil burkolattal. A legutóbbi felvételekhez képest sokkal tisztább képet látunk az új generációs Prius-ról, de azért még mindig sok a kérdőjel.

A 2016-ra esedékes Toyota Prius egyre többet mutat magából és úgy tűnik, hogy amit Jim Lentz, a Toyota vezérigazgatója mondott, az valóban úgy is van. Korábban említette, hogy az új generációs Prius sokkal erősebb, esztétikusabb és takarékosabb lesz, mint elődje.

Olyan hírek terjengnek, miszerint 5,14 literes fogyasztást fog produkálni 100 km-en, ami egy ilyen robosztus járgánytól nagyon is szép eredmény. A spekulációk szerint ez annak tudható majd be, hogy elektromos összkerékhajtással toldják meg a plug-in modellt.

Ezen a kémfelvételen valamivel több részlet látszódik ki, mint a korábbiaknál és ha szemeink nem akarnak átverni minket, akkor valóban esztétikusabban fog kinézni elődjénél. Mindenesetre elhamarkodott kijelentéseket még véletlenül sem szeretnénk tenni, úgyhogy térjünk is rá a fotóra.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: SpiedBilde és Autoblog.com)