Jump to content

Mobillal is irányítható a Range Rover Sport

2015. 06. 17. 11:30

A Land Rover bemutatja új felnőtteknek szóló játékát, ami egy olyan telefonos applikáció, amellyel mobilunkkal vezethetjük Range Rover Sport-unkat. Persze biztonságtechnikailag valamelyest korlátozva van, szóval a közértbe nem tudunk elvezetni 100-al a nappaliból, de attól még igenis hasznos.

Ha nehéz terepen vagyunk, vagy ha a mellénk parkoló személy túl közel áll, akkor ez az alkalmazás mindenképpen hasznos lesz a Range Rover Sport tulajdonosoknak. Mindössze egy okostelefonra, illetve egy letöltésre van szükség, és máris jogosultságot kap a mobilunk a pedálok, a váltó és a kormány használatára, 10 méteres hatótávolságon belül.

Természetesen a sebesség korlátozva van két dolog miatt is: Az egyik, hogy gyalogosan tudjuk követni és ne essünk ki a 10 méteres zónából, a másik, hogy még véletlenül se karambolozzunk. Dr Wolfgang Epple, a Jaguar Land Rover kutatási és fejlesztési részleg vezetője elmondta, hogy ezzel nem csak egy új technológiát mutattak be az embereknek, de a közlekedésbiztonságot is elősegítették.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Jaguar Land Rover)