Jump to content

13 millióért tiéd az új Mustang Shelby

2015. 05. 26. 20:00

A 2016-os Ford Mustang Shelby GT350 árlistája idő előtt kiszivárgott, szóval a pénztárcákat, a bankkártyákat és a hitelkártyákat készíthetjük a nagy költekezésre.

Az amerikaiak benzinfaló pónija 13 millió forintért megvásárolható, melyre egy minimális szállítási költséget még rá kell számolnunk, szám szerint 225 ezer forintról van szó. Aki a pálya-orientált R modellt választja, annak további 3,7 millió forinttal mélyebbre kell nyúlnia a zsebébe.

Most jön a számolgatós része: Tehát mindez azt jelenti, hogy a GT350R 3 millió forinttal kevesebbe kerül, mint a Chevrolett Camaro Z/28, továbbá 800 ezerrel kevesebbe, mint az alap BMW M4. Ezeket figyelembe véve, hihetetlen jó árban kerül majd piacra a 2016-os Shelby.

Persze gondolhatjuk, hogy ezek a kiszivárgott információk részben falsak, de aki nem szkeptikus, az hihet a Mustang6G magazinnak, akik váltig állítják, hogy hiteles forrásból kerültek a napvilágra a fenti infók. Az Autoblog.com újságírója, Brandon Turkus már felvette a kapcsolatot a Ford illetékeseivel, és amint meg lesz erősítve az előbb felvázolt koncepció, azt egyből közöljük oldalunkon is!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Ford)