Jump to content

Rövidesen érkezik a Mitsubishi crossovere

2015. 05. 25. 12:00

A Mitsubishi még mindig nem jutott dűlőre az ügyben, hogy milyen árak mellett fogja árulni az új Outlander modelljét, viszont az már biztos, hogy az európai piacon jelen lesz.

Az Auto Express magazin értesülései szerint, a 2015-ös Mitsubishi Outlander Sport GT megkaphatja az 'Evo' utónevet, ami azt jelentené, hogy az eddigi legkörnyezetkímélőbb Otlanderrel lenne dolgunk.

A 2015-ös modellévre tervezett Outlander 168 lóerő teljesítménnyel és 230 Nm nyomatékkal bír. A 2,4 literes négyhengeres motor 10,4 liter/100 km üzemanyagot fogyaszt átlagosan városi használatkor, míg autópályán 8,4 liter/100 km-re számíthatunk. Az összkerékhajtású példányoknál természetesen más a helyzet, hiszen 23-26 literes fogyasztást produkálnak 100-on.

Nagyobb teljesítménnyel bíró motort, kizárólag ES és GT felszereltségi szinteknél kérhetünk. A Mitsubishi Outlander Sport induló ára 5,7 millió forint, amire még rájön az 230 ezer forintos szállítási költség. Különböző extrák és csomagok igénylése esetén, ez az összeg természetesen növekszik (pl.: fekete tetősínek, Led-es irányjelzők, automatikusan elsötétedő visszapillantó tükör, bőrülések, vagy akár egy hét hüvelykes navigációs rendszer).

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Mitsubishi)