Jump to content

Hét színben is elérhető a Chevy Volt

2015. 05. 24. 12:00

A Chevrolet szóvivői egy interjú keretein belül mondták el az AutoblogGreen újságírójának, hogy hét különleges színválasztékkal bővítették a Volt modellek kínálatát, melyeket már a 2015-ös modellévben is lehet igényelni.

Kathy Sirvio, a Chevrolet szín és dizájn menedzsere elmondta az Autoblog.com-nak, hogy az új színek közül az egyik legkülönlegesebb a kinetikus-fémes kék, amely picit vibráló hatású, és gazdagon telített. Hozzátette, hogy hiába nem mindennapi és gyönyörű árnyalatról van szó, a vásárlók körében mindig is a fehér, a fekete és az ezüstös színek domináltak, ez valószínűleg most sem fog megváltozni.

A színpalettának ezen felül része a gyöngyszínű tricoat, az ólomfehér, a fémes-jeges ezüst, a fekete metál, a szirén vörös, és a szürke hanga. Michelle Malcho elmondta, hogy ezeket már a 2015-ös modellévben is lehet igényelni.

Az újgenerációs Chevrolet Volt 9,4 millió forintos kezdőárról indul, ami az extrák függvényében értelemszerűen növekedhet. A hajtáslánc frissítése még jelenleg is zajlik, illetve szeretnék elérni, hogy valamivel többet tudjon megtenni a járgány egyetlen töltéssel.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: General Motors)