Jump to content

Az MMD is átdolgozta a 2015-ös Ford Mustangot

2015. 05. 22. 14:00

Nagy örömünkre szolgál bemutatni a legújabb Ford Mustang mutációt, melyet a Modern Muscle Design-nak köszönhetünk. Nem meglepő módon egy brutális kinézetű és brutális képességű járgány látott napvilágot. Nézzük is a részleteket!

A tuning cégek kifejezetten kedvelik a Ford Mustang-okat, elvégre egy patinás márkáról van szó, ráadásul van kapacitása a járgánynak ahhoz, hogy bővüljenek a specifikációi. Ezúttal a Modern Muscle Design (MMD) vette szárnyai alá a 2015-ös autómodellt, és csinált belőle valami elképesztően jót. Bár botorság lenne azt kijelenteni, hogy a gyári változat eltörpülne emellett.

Az MMD-féle Mustang összesen 810 lóerő fölött uralkodik és mindezt a 2,9 literes motorból hozták ki, amely most már 5,0 literes. Ennek köszönhetően a V8-as egység 375 lóerővel tud többet kifejteni.

A külseje is kapott egy kevés esztétikai tuningot, itt főleg a motorháztetőre és az oldalsó panelekre gondolok. Sportosságának záloga a Vogtland Sport felfüggesztés, illetve a Magnaflow verseny kipufogó.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Foose Design)