Jump to content

Kémfotókon a Porsche Panamera

2015. 05. 12. 18:30

Végül az új generációs Porsche Panamera E-Hibrid is lencsevégre került a hivatalos bemutatást megelőzően, és túl nagy meglepetés nem ért minket. A külső dizájnelemek szimbolikus elemei teljes mértékben tükrözik a német autógyártó védjegyeit. Persze a sablonautó jelzőt korai lenne ráaggatni.

A Porsche már javában teszteli a 2017-es modellévre esedékes Panamera-t, melyről a CarPix jóvoltából most néhány képet is tudunk közölni. Műszaki adatokat egyelőre nem szivárogtatott ki a német vállalat, mindössze annyit tudunk, hogy egy plug-in hibrid egység kapott helyet a motorházban.

A legutóbbi prototípus átment a hideg körülmények közt zajló teszteléseken, melyre Svédországban kerítettek sort. Ezúttal a hőmérséklet pozitív oldalát célozta meg a Porsche, és látszólag a hibrid hajtáslánc ott is remekül teljesített.

A képek alapján botorság lenne következtetéseket levonni a külsőt illetően, hiszen tisztán látszik, hogy matricák fedik a főbb elemeket (mint például a fényszórókat és a hátsólámpákat). Viszont abban biztosak vagyunk, hogy rövidesen több információval tudunk szolgálni, elvégre 2017 vészesen közeleg.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: CarPix és Autoblog.com)