Jump to content

Komoly koncepciója van az Infinitinek

2015. 05. 01. 12:00

Az Infiniti tanulmányautójának futurisztikus dizájnja kapott már hideget, meleget, de többnyire azért tetszik az embereknek. Az autók külsejének innovációja szinte évről-évre folyik, mostanság a kerek, szögletes és keskeny vonalakat kombináltatják, és ezen a járgányon mindegyik fellelhető.

Első ránézésre kicsit olyan beütése van az Infiniti Vision GT tanulmányautójának, mintha egy régi batmobil külsejére alapozták volna a főbb vonásokat. Bár természetesen erről szó sincs.

A képeken jól látszódik, hogy hatalmas orral, terjedelmes hűtőráccsal és keskeny fényszórókkal büszkélkedhet ez elülső része. Hatalmas kerekeit szinte bekebelezi a járgány burkolata. A hátsó feléről sajnos nem tudunk mit mondani, onnan egyelőre nem lehetett látni fotót, de az biztos, hogy egy kisebb szárny ékeskedik ott.

Motorházába egy 4,5 literes V8-as motort építettek be, amely benzines és elektromos üzemmódban is képes üzemelni. A hibrid hajtáslánc specifikációi még egy jó ideig homályba burkolóddzanak, de már nem kell sokat várni a részletekre.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Infiniti)