Jump to content

Ismerd meg a Subaru Forester tS-t

2015. 04. 07. 15:00

Rövidesen megvásárolható a Subaru újdonsága, a kombi-szerű Forester. A neves japán gyártó már minden információt megosztott a nagyérdeművel, foglaljuk tehát össze ezeket a specifikációkat.

A Subaru Forester tS heteken belül kikerül az amerikai piacra, viszont arról egyelőre nincs információnk, hogy Európa felé terveznek-e terjeszkedni. A járgányt elég nehéz lenne bekategorizálni, de kicsit olyan, mintha egy kombi és egy terepjáró zabigyereke lenne.

A motorházteteje alatt egy 2,0 literes, négyhengeres, turbófeltöltéses motor helyezkedik el, amely 250 lóerőt képes maximálisan kifejteni magából, továbbá 350 Nm forgatónyomatékot produkál. A mérnökök kicsit átprogramozták a CVT hajtóművet, melynek eredményeképp több nyomatékot képes termelni alacsonyabb fordulatszám mellett, amikor a Sport Sharp üzemmódot aktiváljuk. Álló helyzetből 6,2 másodperc alatt gyorsul fel 100-as tempóra.

A külseje különösebb sajátosságot nem hordoz magán. 18 colos kerekek, LED-es megvilágítás, karcsú fényszórók, játékos vonalvezetés… Röviden így lehetne összefoglalni a Subaru dizájnját.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Subaru)