Jump to content

A Tesla jól teljesít eddig

2015. 04. 04. 10:51

Túl vagyunk a 2015-ös év első negyedén, és a Tesla hivatalos közleményében tudatta az eddigi globális exportálások számát. Ha a továbbiakban is ilyen eredményekkel zárnak, akkor az idei lesz a legsikeresebb évük, bevétel szempontjából.

A Tesla hivatalos közleményéből kiderült, hogy a cég az első negyedévben 10 030 darab járművet exportált szerte a világban. Elon Musk továbbá hozzátette, hogy mostantól nem fogják elmulasztani az ilyesféle adatok közlését, ezzel el szeretnék kerülni a fals információk terjedését.

„Mostantól kicsit jobban odafigyelünk a pontos tájékoztatásra, hiszen bosszantó, mikor a médiában teljesen alaptalan adatok kerülnek nyilvánosságra. Továbbá ezzel a hírnevünk sem szenved csorbát, szóval mindenképpen jól járunk, hiszen hitelesek maradunk.” – nyilatkozta Elon Musk, a Tesla Motors vezérigazgatója.

A Tesla körül egyébként zajlik az élet. Rengeteg új fejlesztésen dolgoznak, mint például az akkumulátor kapacitásának növelése, vagy a Tesla-kígyó, amely automatikusan eltalál az autó csatlakozójához, és gyorsabb töltést is biztosít az elektromos járgány számára. Vajon a következő negyedévben milyen eredményeket fognak produkálni?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Joe Raedle via Getty Images)