Jump to content

Mini Cooper-es hősök a Pixels-ben – Videó

2015. 03. 19. 12:00

Befutott az első Pixels trailer, amely már most kapott hideged-meleget a különböző fórumokon, internetes magazinokon. Mi ezúttal nem a film alapkoncepciójáról, vagy felépítéséről fogunk regélni, hanem arról a pár Mini Cooper járgányról, melyek a Föld megmentéséért szállnak harcba a filmben.

Röviden tömören: A film arról fog szólni, hogy New York-ot (mert mégis mely más városban történhetne ilyen) elárasztják a klasszikus videojátékok karakterei, akik nem meglepő módon gonoszak. A világ megmentése nem a katonaságra, vagy valamely titkos szervezetre hárul, hanem néhány árkádjátékosra (micsoda fordulat).

Azt hiszem a Pac-Man játékok senkinek sem kell bemutatnom (Sárga fej, amely pontokat zabál fel, és csak a szellemek képesek elpusztítani). Nos, itt lépnek képbe a Mini Cooper-ek, melyek ezeket a szellemeket testesítik meg. Bizonyos szempontból nézve érdekesnek ígérkezik ez a film, de körülbelül ugyanennyire bárgyúnak is. Mondjuk, ez idén nyáron majd tisztázódik. De azt hiszem, azt leszögezhetjük, hogy ennek a filmnek nem lesz úgy ikonikus alakja a Mini Cooper, mint mondjuk a Mr. Bean filmekben és rajzfilmekben.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Gizmodo)