Jump to content

Igazi vadállat a 725 lóerős "Rocket" Mustang

2015. 03. 16. 18:00

A Galpin Auto Sports egy újabb paripát szelídített meg, amely mától hivatalosan is a legbivalyabb sorozatgyártású kiadása a Mustang családnak. A Rocket becenévvel ellátott járgányról már képek is készültek, melyeket a továbbiakban tekinthettek meg, néhány műszaki adattal fűszerezve.

A Galpin Auto Sports (GAS) gyönyörűen áthangolta a képen látható Ford Mustangot, amely simán lepipálja a Lamborghini Huracant is. Meg ebből kifolyólag még számos járgányt, értelemszerűen.

A standard 5,0 literes motor teljesítménye ki lett húzva egészen 725 lóerőig. A forgatónyomatékról egyelőre nem közölt információt a GAS. A karosszéria egészen Batman-szerűre sikeredett, és a váz egyéb ráncfelvarrásai kitűnnek kép alapján is. Ezen felül új fényszórók, szénszálas első splitter, és rocker panelek kerültek felszerelésre. Az agresszívebb hátsó diffúroz, és a 20 colos fekete könnyűfém felnik még brutálisabb összhatást eredményeznek.

Állítólag új kipufogórendszert és felfüggesztést is kapott a Mustang, de erről még nem érkezett hivatalos közlemény. Mindenesetre nekünk nagyon bejön ez a Rocket. Nektek mi a véleményetek róla?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: TopGear)