Jump to content

Mardekáros színvilágban a Bentley

2015. 03. 04. 17:40

A Bentley méretes tanulmányautója szintén tegnap debütált Genfben, de a gyártó műszaki adatokat nem közölt egyelőre.

A Bentley EXP 10 Speed 6 Koncepció méregzöld festésben mutatkozott be a genfi közönségnek. A szinte már klasszikusnak mondható stílusjegyek ennél a járgánynál is megtalálhatóak. Ilyen például a hosszú és íves motorházteteje, vagy akár a short-deck dizájnja. A tojás alakú fényszórók és a terjedelmes hűtőrács szintén a brit luxus autómárka védjegye.

A hattyú-ajtókat feltárva juthatunk el az utastérig, ahol nem meglepő módon egyből arcon csap bennünket a letisztult luxus belső kialakítás és elrendezés. A steppelt Poltrona Frau bőr az ülések, az alumínium betétek, a kormánykerék és a váltókar együttes esztétikai hatása, teljesen átadja a Bentley-életérzést.

A mérnökök gondosan odafigyeltek arra, hogy minden lehetséges igényt kielégítsenek. Éppen ezért került beszerelésre a digitális műszerfal, illetve a tablet-szerű középkonzol. A pilótafülke-szerű elrendezés viszont a sportosabb egyéneknek kedvez. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a specifikációkról mikor kapunk részletes közleményt, de addig is csodáljuk meg az alábbi képeken a Bentley tanulmányautóját.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Bentley)