Jump to content

Ilyenek lesznek a jövő Volkswagenjei

2015. 03. 02. 16:00

A Volkswagen Sport Kupé GTE-ről szintén Genfben rántják le a leplet. A tanulmányautó egy kis ízelítőt fog adni a német konszern elképzelt jövőképéből, amely első ránézésre igen mutatósnak tűnik.

Mégis milyen Autószalon lenne az olyan, ahol nem jelenik meg a Volkswagen konszern, amely egyike a legnagyobb autógyártó cégeknek a világon. Természetesen több dologgal is fognak kedveskedni az ellátogatóknak, de talán az egyik legérdekesebb a Sport Kupé GTE koncepció-autó.

Valós képekkel nem szolgáltak, viszont egy rajzolt látványtervvel igen, ahol szinte kiszúrja az ember szemét az az egy-két innovatív dizájn-elem. Gondolok itt arra, hogy az elülső fényszóró és a hűtőrács látszólag egybe van folyva, ami egyébként nagyon ötletes és szép megoldás. A hatalmas felnik, illetve a szépen megformált külső váz, szintén magán hordozza azokat a stílusjegyeket, amelyek a legtöbb futurisztikus tanulmányautón megtalálhatóak.

Bizonyára további részletekre is fény fog derülni pénteken, addig is tekintsük meg ezt a két közzétett képet a Volkswagenről.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Volkswagen)